Спешни ремонти в „Христо Смирненски“, учебната година започва нормално в Хасковско

Хасково

Спешни ремонти се извършват в хасковското ОУ „Христо Смирненски“.

На част от западната фасада е вдигнато скеле. Там се ремонтира мазилка. Теч е избил в столовата на училището. Вече е започнал ремонт на помещението. Директорът на училището Венко Точевски заяви, че ремонтите ще приключат до първия учебен ден – 16 септември.

Ремонти

Всички ремонти по училищата в Хасковска област ще приключат до понеделник, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието. В няколко професионални гимназии се очакват големи ремонти по проекти, които обаче още не са стартирали.

От Управлението допълниха, че училищата са обезпечени кадрово с учители. Миналата година е имало притеснения при началните учители. Сега обаче за някои от свободните места имало по 15 – 16 кандидати.

Един коментар по “Спешни ремонти в „Христо Смирненски“, учебната година започва нормално в Хасковско

  • Още не е почнала учебната година и Смирненски на първа страница. Браво. Време за реклама на това с затихващи функций училище и все по рядко чуваема българска реч.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...