Хасково

Беливанов освободи управителя на общинското предприятие „Спорт и отдих“

Кметът Добри Беливанов освободи управителя на общинското предприятие „Спорт и отдих“ Янка Ванева.

Градоначалникът заяви пред Haskovo.info, че Ванева е освободена, защото не отговаря на длъжностната характеристика. Беливанов допълни, че нейният заместник ще стане ясен, когато му дойде времето.

Ванева каза, че от 12 г. работи в общината и е изненадана от освобождаването си. Тя допълни пред Haskovo.info, че предполага, че уволнението й е заради номинацията й от ГЕРБ за кмет на димитровградското село Каснаково и ще търси правата си в съда.

Общинско предприятие „Спорт и отдих“ управлява и стопанисва залите „Дружба“, „Спартак“ и „Юнак“, както и почивните станции „Смокини“ в Созопол и „Петрово Бърдо“ в Батак.

38 коментара

  1. Нещо май се обърка Маруся и Кючукова са с картите и другите там истории.

  1. Тази Янка раздаваше карти на хора,неработещи в общината срещу скромен рушвет,а правоимащите не мажеха да се доберат до почивните станции на Общината. Закъсня кмета с това освобождоване. Само така,кмете с теб сме.

   1. и кои са тези правоимащи, служителите в общината? С какво са повече от останалите граждани на общината, които с данъците си издържат всички дейности на общината?

 1. Браво ! Хора който не работят нищо нямат работа в общината .Всичко е станало бом-бок в това спорт и отдих

  1. Идете на „Петрово бърдо“ и останете да спите няколко дни :Матраците на всички легла са сигурно на 10 години, скърцъкат, изцапани със всякакви петна, пружините им всеки момент ще изкочат навън – – въобще не можеш да спиш нормално. А иначе увеличават се таксата на картите, тази година има увеличение – – – ЗАЩО? Нищо не се е променило а вдигат таксите. При въпрос – защо, се отговаря – – ЗАЩОТО ТОКА И ВСИЧКО ДРУГО БИЛО ПОСКЪПНАЛО. Не знам как още ходят хора там, ами вземете променете нещо в тези къщи и романтики.

  1. Сама да си пише коментарите хвалебствените самта нея и плюещи предшественичката не е много супер. Цялото семейстяо е на телефобите заедно с щерките и пишат и плюят.

 2. БЕливанката уволнява сега нареддд, всичко свързано с Герб!!! Пълно безхаберие

 3. Крайно време Герб, да си направят чистка и от некадърните, а не да ги лансират като Яна

 4. Едва ли е уволненена защото е кандидат за Кмет на село. ХА ХА ХА. ГЕРБ хубаво да си огледат членовете.

 5. Кмете,Кмете ….уволни всички работещи хора!! Още има обаче за махане от Герб..огледай се ,ама и да не те ,ще ти кажат твойте подлоги кои да махнеш! Няма да сте вечни,още малко ви остава

 6. Янка е хубава жена готова е винаги да облекчи закъсал приятел като мен. Никога не ми е искала пари. Но подаръци съм и правил. Доволен съм от Янка . Бъркам и лижа. И тя бърка и ли. ……А бе взаимна близост.

 7. на Каваците като идеше тая Яна като царица я чакаха,а там и майка и, командваше,като у тях си.Крайно време беше да я изхвърлят!

 8. абе ей мишки, всички дето пишете че сте ходили на каваците и на петрово бърдо се издавате че сте тъпи общински чиновнички дето сега злорадствате че жената е уволнена. аз като човек извън вашите мързеливи чиновнически среди даже не съм помирисвал тези бази. хрантутници недни -кой ви позволява да пишете коментари в работно време.

  1. Спокойно на всички е ясно от кой се пишат коментарите и се лее тая помия . Кючукова така и не превъзмогна , че я махнаха и си мисли макар и пенсионерка, че й е бащиния тая база и това предприятие. Даже ходи дрънка по пътишата , че тя ще се връща.

  2. грешиш ,ЦАРИЦАТА майка е на Маруся.Води цялото си семйство и плюскат безплатно.Маруся е го е обърнала на бащиния.Четери пъти в годината ходи там на почивка като не плаща.
   Беливанчено спи и се прави на

 9. А кадрите на Петрово бърдо какви са? Извинявам се, аз съм един голям мишок който през работно време правя „ножки“. И естествено аз не съм човекът който да ви държи сметка че в работно време си пишем коментари.

 10. Има много нагли служителки в общината едната е мургава с голямо самочуствие и където и да отиде иска отстъпки дано да я изгонят

 11. Какво е градушка ?Жена която чука всичко наред …е това е Янка <само ,че годините вече и натежаха и не става .

 12. Кои какво му отърва така говори Досега Янка беше хубава ката оправяше всичко а сега вече плюем.Това е народа.

 13. Добре ,че беше този гарвановския селянин който мирише на цяло ТКЗС и всички хайвани вътре .Ако не беше той някой щяха още да си продават блажни бои .Защо ли стария кмет я махна ?Той не маха просто ей така ….

 14. Тази Иванов я изгони като мръсно куче,когато разбра за рушветите,дойде тоя дърт пръч и пак я назначи! Сега разбра че не ставала за тая работа!?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button