Любопитно

Благотворителен търг и голям концерт на Шекерова в хасковския театър

Хасковският театър продължава благотворителната кампания в подкрепа на младите таланти от арт школите „Дъга“ към Младежки център и „Пастело“ към ДНА с ръководител Даниел Русев. Събраната досега сума за каузата е 863.74 лв., съобщават от театъра.

Всеки, който иска да даде своята лепта за даровитите деца на Хасково, може да го направи на 13 септември от 18 ч. Във фоайето на театъра ще бъде организиран благотворителен търг за прекрасните графити, сътворени по време на фестивала „Театър, обичам те“ през юни. Ще могат де се закупят и тениски с логото на феста.

Театър

Кампанията ще бъде прелюдия към концерта на актрисата Иванка Шекерова и приятели „Спомен за Бъдеще“, с който ще се демонстрира новата озвучителна система в театъра.

Големият концерт на Шекерова е по случай 11 години на сцена. От три години актрисата работи усърдно за популяризиране на българските хитове от 60-те до 90-те години. Участията и концертите стават все повече, а почитателите на българските песни от миналото се множат след всеки неин концерт.

Шекерова казва, че за нея това е мисия, с която иска да покаже на тийнейджърите, че е имало музика и артисти, които са били световно признати и са прославяли страната ни. Че има музика която е коренно различна от сега, но много забавна и смислена. Ретрото е на мода. Концертът е в петък от 19 часа, като ще има и специални гости.

Събитието е по проект културни инициативи към община Хасково с подкрепата на театър „Иван Димов“.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button