Автобуси и леки коли близо час в опашка на затворения за ремонт път до Брод

Регион

За близо час закъснения в пускането на движението по затворения за ремонт път до димитровградското село Брод сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки.

Шофьорите се жалваха, че вместо в 17 движението е било освободено малко преди 18 часа. През това време се е образувала дълга колона от чакащи да преминат служебни автобуси и леки коли. Някои не издържали на дългото чакане и потеглили по черни пътища.

Опашки

Припомняме, че пътят Димитровград – Симеоновград е в ремонт. Вчера беше обявено, че той се затваря за движение до 13 септември от 9 до 17 часа. Ремонтът е част от проекта за рехабилитация на отсечката Чирпан – Симеоновград. За пътуващите по направление Димитровград – Симеоновград като обходен маршрут е посочен пътят през селата Черногорово, Воден, Александрово и Константиново.

От Областно пътно управление заявиха пред Haskovo.info, че днес е имало закъснение заради довършителни работи. В крайна сметка асфалтирането било качествено. Ремонтът се извършвал сега, за да може отсечката да е готова за първия учебен ден, допълниха от Пътното.

Опашки

ИЗПРАТИ НОВИНА

2 коментара

  • Ако,повтарям ако България беше нормална,европейска и демократична държава това забавяне на фирмата щеше да и струва солидна неустойка…..

  • Голямо бързане, а месеци наред бездействие… никой не бърза за 15.09. А за изборите. Нищо че на пролет ще лъснат видимите резултати. Да не говорим че шахтите за дъждовни води не се подмениха а всичко е пълно с фекалии… журналисти не спете, проверете чии го*на се стичат, ще останете изненадани!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.