Инициативен комитет издига независим кандидат за кмет на Хасково

Хасково

Общинската избирателна комисия в Хасково регистрира инициативен комитет за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври.

Инициативният комитет издига Петър Дялков за независим кандидат за кмет на община Хасково. Той е бил председател на Съюза на диабетоболните в Хасково. Комитетът е в състав: Любомир Гочев Лозков, Петя Станчева Делчева, Нина Георгиева Манафъкова, Дорка Петева Александрова, Камелия Васева Христова.

Избори
Петър Дялков

ОИК – Хасково регистрира партия ГЕРБ за участие в изборите за кмет на община Хасково, за кметове в селата Войводово, Гарваново. Гълъбец, Динево, Елена, Клокотница, Книжовник, Конуш, Корен, Криво Поле, Малево, Мандра, Нова Надежда, Узунджово и за общински съветници.

Национална политическа партия „БЪЛГАРЕ“ е регистрирана за изборите за общински съветници и за кметове в селата: Брягово, Долно Големанци, Корен, Стамболийски, Войводово, Елена, Криво поле, Текето, Въгларово, Зорница, Малево, Тракиец, Гарваново, Клокотница, Мандра, Узунджово, Големанци, Книжовник, Маслиново, Широка поляна, Гълъбец, Козлец, Нова надежда, Динево, Конуш, Орлово.

СДС е с регистрация за участие в изборите за общински съветници и за кметове на селата Брягово и Узунджово.

Партия „Възраждане“ ще участва в изборите за общински съветници.

ОИК регистрира партия „Зелените“ за изборите за кмет на община Хасково, за общински съветници и за кметове на селата: Брягово, Долно Големанци, Корен, Стамболийски, Войводово, Елена, Криво поле, Текето, Въгларово, Зорница, Малево, Тракиец, Гарваново, Клокотница, Мандра, Узунджово, Големанци, Книжовник, Маслиново, Широка поляна, Гълъбец, Козлец, Нова надежда, Динево, Конуш, Орлово.

Комисията определи разпределението на местата в СИК между партиите и коалициите:

за КП „Демократична България – обединение“ – 24 места;
за КП „Обединени патриоти“ – 149 места (по 1 член за всяка СИК);
за ПП „ДПС“ – 149 места (по 1 член за всяка СИК);
за ПП „Воля“ – 149 места (по 1 член за всяка СИК);
за ПП „ГЕРБ“ – 401 места;
за КП „БСП за България“ – 337 места.

и разпределението на местата на ръководствата в СИК между партиите и коалициите:

за ПП „ГЕРБ“ – 149 места
за КП „БСП за България“ – 149 места;
за КП „Обединени патриоти“ – 63 места;
за ПП „ДПС“ – 58 места;
за ПП „Воля“ – 28 места.

6 коментара

 • И с какво образование е този, какво е работил досега? Абсолютно неизвестен тип.

  • Сигнал – Петър Дялков ЕТ
   град:Хасково
   адрес: ул. ЛИПА, 49, вх. А, ап. 9
   ЕИК:126082183
   телефон:038 / 668220
   Раб. време:Пон-Пет 08:00-19:00

   предмет на дейност: …развъждане, отглеждане и търговия на птици, риби, цветя и декоративна растителност,..обучение по биология и животновъдство.

   търси пиуенца за гушене!

  • Жокер, тракиец ли е Петър Дялков, от бсп също, от гербдпсбсп. Инфо, моля! В очакване сме

 • Хайде герберските тролове да спрат,стига злоба,омраза и отричане! Радвам се,че най-после Хасково има независим кандидат за кмет,необременен,без платени гласове и партийна субсидия,честен играч, без някой да му дърпа конците и без да изпълнява партийни заръки. Познавам г-н Дялков от 20 години и със сигурност твърдя,че горепосочените твърдения не отговарят на истината и не се отнасят за него. Човекът е с висше икономическо образование,дългогодишен председател на диабетеците на областно ниво,както и управител на почивна станция,човек с професионална кариера и качества,има един син,изключително добронамерен,честен и почтен човек. Бих го подкрепил безрезервно!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.