15-годишна с бебе на 10 дни колабира в Социално подпомагане в Хасково

Хасково

15-годишно момиче, което преди 10 дни е родило със секцио, колабира преди обяд в Социално подпомагане в Хасково.

Непълнолетната майка беше открана с линейка в Спешно отделение. Там момичето е стабилизирано, съобщиха за Haskovo.info от болницата.

От Социално подпомагане обясниха, че майката е чакала да подаде молба за еднократна помощ за новородено и за отпускането на детски, когато е колабирала. Тя е била с нисък хемоглобин.

За непълнолетната майка са сезирани полицията и прокуратурата, които работят по случая, допълниха от Социално подпомагане.

14 коментара

 • “’15-годишно момиче, което преди 10 дни е родило със секцио “’ пука ли му изобщо на някого какво се случва в тази държава, с хората с децата ни ? Лекарите къде са били когато са правили секциото на това 15 годишно момиче , къде е била държавата когато е платила това секцио през здравната каса? Защо никой не е сезирал прокуратура и полиция, с бащата на това бебе какво се случва?

  • Ей. Тия деца не са наши. Мангала трябваше да се издири и да се кастрира за педофилия. Тия единствената книга която четат в живота си е – кама сутра

  • За това че от залъга на пенсионери и обикновенни хора се взима и се дава на мангала не е виновен циганина. Виновни са ония 240 педераста в народното събрание. ТЕ УМИШЛЕНО УНИЩОЖАВАТ РОДИНАТА МИ. ИМА УМИСЪЛ В ТОВА ДЕЙСТВИЕ И ТРЯБВА ДА ИМА НОВ НАРОДЕН СЪД

  • Последното изречение показва, че институциите се включват чак след като момичето припада и то, защото е припаднала на обществено място. Ако беше се свлякла на улицата – нищо. Къде са институциите когато е била бременна, когато е родила, всички си затварят очите пред действията на братята роми? Ако 15-год.българка роди, ще разкостят семейството й, ама …..

  • Никъде не пиши, че днес са сезирани прокуратура и полиция, моля четете. Те са сезирани в момента в който ангажираните институции са научили за бременността на момичето. Моля първо се образовайте, след това коментирайте и като съвестни граждани подавайте сигнали когато ви стане известно такова обстоятелство. Спрете да нападате институциите а изпълнявайте гражданския си дълг.

   • А Вие може да седнете и да погледнете българския правопис и пунктуация, за да давате адекватни мнения за образование. Лека вечер

  • Сезирали се чак като припаднала пред вратите им! Ако беше се случило по-рано , тя с 10 ДНЕВНО БЕБЕ НЯМАШЕ ДА ИМ ВИСИ ПРЕД ВРАТИТЕ !

  • Искате да кажете в „циганско“, а не в „социално“ подпомагане. Ние с мъжа ми работим, осигуряваме се, имаме 2 деца, но нямаме право на нищо. Парите отиват за превилигированите циганета.

 • Каква майка нима момичето е пълнолетно и какви помощи най вероятно нейните родители получават за нея помощи а тя за кого.

 • В една европейска държава такова нещо никога не би се случило , няма значение расата на момичето. Институциите не си вършат работата в България. Това момиче има нужда от помощ, а бащата от кастрация

 • Циганите са виновни за всичко в тая държава
  Но рибата започва да се разваля от главата.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.