Юрист, борил се срещу високите такси за детски градини е кандидат за кмет на Хасково от ВМРО

Хасково

Ростислава Жекова ще бъде кандидат за кмет на община Хасково, издигната от ВМРО. Тя беше представена днес на пресконференция от партията.

ВМРО
Ростислава Жекова

Жекова е юрист със 17 г. стаж и е позната от протестите срещу повишаването на таксите за детски градини в Хасково преди години.

За мен беше чест, че съм избрана от ВМРО за техен кандидат за кмет, това е единственият начин да бъдем чути, заяви Жекова. Тя каза, че вече е подготвена предизборната им програма, в която основните акценти са върху реда и спокойствието, облагородяването и икономическия просперитет.

Листата за общински съветници на ВМРО за Хасково ще включва над 40% представители на гражданската квота, обяви общинският председател на партията Недялка Иванова, а депутатът Александър Сиди определи това като много добро решение на фона на представянето на Андрей Слабаков на изборите за евродепутати.

В Харманли ВМРО издига за кандидат за кмет Антон Иванов, а в Свиленград – Живко Проданов. Общинската организация в Димитровград е решила, че ще подкрепи бившия кмет Стефан Димитров ако реши да участва в изборите за кмет. Това свое решение те мотивираха с това, че залагали на човек, който е „местен, свестен и известен“.

7 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.