Спорт

Маринела Панайотова вече печели медали с италианския си отбор

Една от най-добрите хандбалистки на Хасково и националния отбор Маринела Панайотова премина в италианския отбор Одерзо.

Градът е до Венеция, а отборът е вторият по сила в елита на Италия, като тази година ще се бори за шампионската титла, съобщи за Haskovo.info президентът на „Хасково“ Мариана Стаматова. Тя допълни, че Маринела ще липсва на хасковския отбор.

Хандбал

Маринела вече е с новия си отбор, като успя да спечели и първия си медал – тимът й стана шампион на предсезонен турнир във Виена.

Хандбал

Още няколко от силните хандбалистки на Хасково преминаха в други отбори. Християна Петрова ще се състезава за Свиленград в „А“ група при жените. Василена Шомова и Антония Димитрова ще играят за новака в елита – „Спартак“ (Плевен). Тук са и девойките на „Хасково“ Лорета Радославова, Велислава Неделчева и Анджелина Димитрова. Катерина Димитрова и Катерина Ванчева ще се състезават за „Топлика“ (Минерална бани) в „Б“ група при жените.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button