Любопитно

Шекерова и приятели напълниха хасковския театър с песните, които победиха времето

Голям концерт „Спомен за Бъдеще“, посветен основно на вечните български хитове от 60-те до 90-те години, изнесоха тази вечер в хасковският театър „Иван Димов“ актрисата-певица Иванка Шекерова, Мартин Стоянов – роял, Иво Лобутов – китара и приятели.

Салонът беше пълен с публика от няколко поколения, зажадняла за песните, които победиха времето, като имаше и правостоящи. С концерта се демонстрира новата озвучителна система на театъра.

Концерт

Шекерова сподели, че наскоро е станала на 35, а сега се навършват 11 г., откакто е на сцената. Тя от години работи за популяризирането на стойностната българска музика, като концертите и участията й стават все повече. За пеещата актриса е мисия да покаже на тийнейджърите, че е имало музика и артисти, които са били световно признати и са прославили страната ни. Ретрото е на мода.

Концертът е по проект културни инициативи към община Хасково с подкрепата на театър „Иван Димов“. Преди него във фоайето на театъра се проведе благотворителен търг в рамките на кампанията в подкрепа на младите таланти от арт школите „Дъга“ към Младежкия център и „Пастело“ към ДНА с ръководител Даниел Русев. Два от графитите от театралния фестивал бяха откупени за 440 лв. Дарения постъпиха и от продажбата на тениски.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button