Спорт

Само за час Григор се класира за четвъртфинала в Сеговия

Григор ДимитровПета поредна победа записа днес най-добрата ни ракета при мъжете Григор Димитров на чалънджъра в Сеговия с награден фонд 106 500 евро. За малко повече от час 18-годишният хасковлия разби с 6:3, 6:2 хърватина Роко Каранушич и се класира за четвъртфиналите в испанския град.

Григор набързо поведе с три гейма в първия сет и до края на мача не остави съмнение у зрителите кой е по-добрият играч на корта, въпреки че съперникът му е № 119 в световната ранглиста и № 7 в схемата на турнира

Към 5-те спечелени точки от квалификациите Димитров ще прибави още 20 за класирането си за трети кръг плюс чек от 3 100 евро.

Кой ще е съперникът на Григор на четвъртфиналите в петък ще определи резултатът от мача между четвъртия поставен Марсел Гранолерс от Испания и квалификанта Жан-Ноел Инсости от Франция/№ 431/. Повечето залози са в полза на 23-годишния испанец, който е № 98 в света и е бивш играч от Топ 40 със заработени над 1 милион долара в професионалната си кариера. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Надал
Надал
05.08.2009 23:15 23:15

[b]Браво, Гришо! Малко остана до финала![/b][size=medium][/size]

Back to top button