Регион

Сигнал за бомба затвори автогарата в Димитровград за 24 часа

Отцепената автогараАвтогарата в Димитровград бе затворена следобяд днес заради сигнал за поставено взривно устройство. Обаждането е получено на тел. 112, но обаждащият се не е уточнил за коя автогара става въпрос. Служителите на реда са преценили, че става въпрос за димитровградската, тъй като обаждането е било от там.

Въпреки липсата на индикация за бомба полицаи и охранители продължават търсенето, тъй като по закон са задължени да затворят обекта за 24 часа. Междувременно автобусите и микробусите, които тръгват и пристигат на автогарата бяха отбивани на няколко метра встрани – пред спортната зала.

Затварянето на автогарата не е създало особени проблеми, коментираха пред Haskovo.info пътниците и шофьорите. По-сериозни загуби обаче ще претърпят търговците от обектите на автогарата. По-предприемчивите от тях бяха оставили служителките си встрани от полицейската лента да пренасочват клиентите към другия офис на фирмата.

 Автобусите в страни от автогарата  Клиентите да ходят в другия офис

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Tonito
Tonito
07.08.2009 2:03 2:03

Nani obi4am te nikoga nqma da zabravq kogato s teb prekra4ih praga na u4ili6teto ni v 1vi klas nikoga nqma da zabravq kak hvanati za raka minahme pod veneca i vleznahme za parvi pat v 1vata ni klasna staq i sednahme na edin 4in kak 7 godini bqhme i v dobro i zlo zaedno !!! Moite izkreni saboleznovaniq kam roditelite ti koito sa prekrasni hora Poklon pred svetlata ti pamet OBI4AM TE S CQLATO SI SARCE !!!!! 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 👿 👿

......
......
12.08.2009 0:17 0:17

moite saboleznovaniq za Nani,no pomislete,hora.tova mom4e ne bi napravilo tova ne6to s umisal.zatova ne biva da go obvinqvame.az go poznavam i znam 4e e mn blagoroden 4ovek.NIKOGA NE BI NAPRAVIL LO6O NA 4OVEK S UMISAL.

Back to top button