Хасково

Ремонтират тротоарите по Бузлуджа, Драгоман и Съединение

Ремонтът на тротоарите по БузлуджаС  чисто нови тротоари ще посрещнат есента живеещите на улиците „Бузлуджа“, „Драгоман“ и булевард „Съединение“ в Хасково. Ремонтните дейности на ул. „Бузлуджа“ вече започнаха  като се очаква до 15-тина дни да приключат. Дължината на поправяната отсечка на улицата е общо 900 метра, уточниха от фирмата – изпълнител на проекта. Обновяването на тротоарите е наложително заради цялостната подмяна на водопровода на „Бузлуджа“ миналата година.

Рехабилитацията е част от проект на общината за ремонтиране на пешеходните зони и оформяне на градински бордюри на пътищата в централната част.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тони
тони
07.08.2009 22:34 22:34

Dano sled kato priklyu4at da doidat i na ul. „Izvor“, 4e minalata godina stignaha do polovinata, i sme v o4akvane na evropeiska ulica, koqto da zameni taz selskata v momenta!

Анонимен
Анонимен
08.08.2009 17:03 17:03

дано да стигнат до Светлина, защото тук последно е асфалтирана преди 30 години. Това ми го каза баща ми!!!!!!!!

Back to top button