Регион

Шофьор на камион уби човек и избяга, друг се обърна

ЛинейкиПешеходец с неустановена до момента самоличност загина при катастрофа, съобщиха за Haskovo.info от полицията. Тази нощ около 1:30 часа мъжът се е движел по пътното платно в участъка между селата Браница и Богомилово.

На неосветен участък от пътя пешеходецът е бил блъснат от товарен автомобил. Веднага след това шофьорът е избягал от местопроизшествието. Органите на реда все още издирват водача на товарната кола. Трупът на починалия мъж е откаран за аутопсия в Съдебна медицина – Хасково. По случая е образувано досъдебно производство. 

По обяд днес по пътя от връх Аида към село Горно Брястово товарен автомобил се е обърнал в ляво от пътя. Возилото е със старозагорска регистрация, но шофьорът е местен, каза за Haskovo.info от полицията. От там уточниха, че слизайки от върха водачът е изгубил контрол над управлението на автомобила и на десен завоя се е обърнал. Той е със счупен крак. Опасност за живота му няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button