Партиите не се разбраха за състава на СИК в община Хасково

Хасково

Партиите и коалициите не са постигнали съгласие за състава на Секционните избирателни комисии в община Хасково за местните избори на 27 октомври, съобщиха от кметството.

На консултациите бяха кметът Добри Беливанов и секретарят на общината Яница Динкова. Сега общинската избирателна комисия ще трябва да определи състава на СИК.

Haskovo.info припомня, че наскоро ОИК определи общото разпределение на местата в СИК.

Комисията определи разпределението на местата в СИК между партиите и коалициите:

за КП „Демократична България – обединение“ – 24 места;
за КП „Обединени патриоти“ – 149 места (по 1 член за всяка СИК);
за ПП „ДПС“ – 149 места (по 1 член за всяка СИК);
за ПП „Воля“ – 149 места (по 1 член за всяка СИК);
за ПП „ГЕРБ“ – 401 места;
за КП „БСП за България“ – 337 места.

и разпределението на местата на ръководствата в СИК:

за ПП „ГЕРБ“ – 149 места
за КП „БСП за България“ – 149 места;
за КП „Обединени патриоти“ – 63 места;
за ПП „ДПС“ – 58 места;
за ПП „Воля“ – 28 места.

4 коментара

  • Много близко е времето когато политическата паплач ще бъде изчистена. Политик е синоним на педераст, курва и наркоман.

  • На крадец. На разбойник. НА МАЙКОПРОДАЖНИК. Без значение от партия и цвят. Разлика няма. В партиите са събрани каймака на най -алчните и продажни типове.

  • Всеки негодник който за никъв хуй не става се бута политик да става. Там е келепира. Да граби от народа си. Това е мечтата на всеки помияр. Костюми и вратовръзки за хиляди левове а вътре е пълен леш. За това нещо спомага и народа които вместо да ги рита по улиците им се усмихват и ги поздравява. В резултат от което тези същите алчни и гнусни типове още надигат глава и още грабят. ДОКОГА

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.