Регион

Откритият мъртъв мъж на пътя в Харманлийско пребит преди това

ПолицияДвама кърджалийци на 30 и 29 години са задържани в харманлийския арест. Мъжете са заподозряни в нанасянето на побой на 28-годишен мъж, съобщават от областната дирекция на МВР. Става въпрос за открития на пътя между селата Богомил и Браница на 09.08. мъртъв мъж, за който Haskovo.info писа вчера.

След проведени издирвателни действия криминалистите установяват, че между мъжете е възникнал скандал след пиянски запой в хранителния магазин на Браница, който се е пренесъл в квартирата на побойниците. След ударите пострадалият се връща в дома си, където живее на семейни начала с 21-годишна кърджалийка, с която отглеждат тютюн в селото. След като се преоблича, тъй като е целият в кръв, взема пари и тръгва в неизвестна посока.

В хода на разследването става ясно, че мъжът е отишъл отново в дома на нападателите си, където е отправял неприлични знаци към една от съпругите на побойниците. Двете съпруги не му останали длъжни и също го наложили – едната с юмруци, другата – с камък. Мъжете го изритали от дома си и оттогава до намирането му на пътя никой не го е виждал.

При извършената аутопсия е констатирано, че по трупа има следи от побой и прегазване с автомобил. Тялото има многобройни охлузвания. Установено е, че намерените на местопроизшествието части са от подкалник на лек автомобил.

В момента се извършват издирвателни мероприятия по установяване на колата и водача й. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button