Регион

Полицай със счупена ръка след задържане на крадци

Радко Димитров

Полицай Димитров пострада преди дни в Хасково

Полицай е пострадал при задържане на крадец в Харманли, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково. В съботния ден дежурният автопатрул е получил сигнал, че в дом на улица „Иван Вазов“ се извършва кражба. Отивайки на място главен полицай Милен Манолов и главен полицай Костадин Арабаджиев залавят познатите им мъже на 35 и 19 години от града.

При задържането двамата са оказали съпротива, при което е пострадал полицай Манолов, който е с фрактура на дясната китка. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.info припоня, че само преди няколко дни друг полицай от Хасково пострада при задържане на престъпници в Хасково. Радко Димитров бе настанен в болницата с няколко рани.

20-годишен димитровградчанин и 25-годишен жител на село Черногорово са задържани в момент на извършване на кражба, допълват от полицията. Вчера младежите проникнали в кафене в квартал „Липите“ след като срязали комарник на отворен прозорец. Направили са опит да откраднат 60 лева от чекмедже, но са заловени след заградителни мероприятия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button