Хасково

Павлина Куюмджиева с четвърти мандат като шеф на РЗОК

НЗОКНов мандат започна от 1 август досегашният директор на Районната здравноосигурителна каса д-р Павлина Куюмджиева, съобщиха от пресцентъра на НЗОК.

Тя остава на шефския стол в следващите три години. Куюмджиева бе единствения кандидат за този пост, който се яви на конкурса за директор, обявен преди два месеца от Националната здравноосигурителна каса. От там припомнят, че длъжността може да бъде заемана единствено с конкурс, след който избрания кандидат подписва договор за срок от 3 години.

Haskovo.info припомня, че това е четвъртият мандат на Павлина Куюмджиева като директор на Здравната каса в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

13 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.08.2009 15:39 15:39

до живот ще храним подобни бюрократи, а в болницата си плащаш за всичко… 4 мандата в разкош и лукс, добре че е щедра държавата ни!

sevdalim
sevdalim
03.03.2016 19:57 19:57

Kuimdjieva e urod, pere pari

sevdalim
sevdalim
03.03.2016 19:57 19:57

Gospod da q nakaje taq zmiq

stanislava
stanislava
13.06.2011 20:17 20:17

Iskam da popitam kogaima priemen den nacalni4kata na zdravnata kasa.

tanya
tanya
04.02.2010 18:08 18:08

a ti da ne si i glaven sekretar?

Вильо
Вильо
24.09.2009 11:17 11:17

А тва за помакинята е най-готино – абе, бобайко, ако малко разбираш от фамилни имена щеше да се сетиш, че дядо й е бил Златар. Нищо общо с помаците, картофите или с давидково. Гарантирано. И това, че никой не я уважавал сред докторите – ъъъ, да, нормално е като си джипи и лъжеш, и ти много да не уважаваш касата, че иска да те проверява и глобява :))) А редовият доктор да ходи да си върши редовната работа – да лъже здравната каса… Ти от надписване на пациенти си изпуснал срока на конк*рса, докторе редови… Хайде, живи и здрави. Преди да говорите за някой, първо се запознайте с фактите.

Вильо
Вильо
24.09.2009 11:15 11:15

А кой какъв лекар е, го казват пациентите. Явно е посредствена, понеже се различава от лекарското съсловие – не краде и работи. Срамота!! Сложили я били, щото друг не се бил явил – ми да беше се явил някой от вас, сериозните професионалисти. Да ограничат мандатите – абе кой сменя постоянно вече създадени кадри, които са овладяли работата и са на ниво в изпълението й? Да сте чули, че това е касата с едни от най-добрите показатели в страната?

Вильо
Вильо
24.09.2009 11:03 11:03

Ех, кухи лейки, в болниците си плащате за всичко, понеже сте овце – а вместо да плащате, ако плащането е било неправомерно, подайте си жалба бе, ама то е по-лесно да пишеш анонимно по интернет форумите. В нормално функциониращо гражданско общество хората си търсят правата. А вас ви е страх. Разкош и лукс – ти в здравната каса бил си бе, лумпен, влез в някой кабинет първо да огледаш – нормално офис обзавеждане, даже амортизирано. А, и прочутият асансьор – да ви светна, че тоя асансьор е на собствениците на сградата, които не са Касата. За посредственост, ако ще си говорим – първо писането ти на латиница е направо непосредствено! Невероятно уникален си. А кой какъв лекар е, го казват пациентите. Явно е посредствена, понеже се различава от лекарското съсловие – не краде и работи. Срамота!! Сложили я били, щото друг не се бил явил – ми да беше се явил някой от вас, сериозните професионалисти. Да ограничат мандатите – абе кой сменя постоянно вече създадени кадри, които са овладяли работата и са на ниво в изпълението й? Да сте чули, че това е касата с едни от най-добрите показатели в страната? Не сте, понеже мозъкът ви работи с шаблони – шабнонни фрази, изречения, мисли и идеи. Затова живеете и в един кофти шаблон! А тва за помакинята е най-готино – абе, бобайко, ако малко разбираш от фамилни имена щеше да се сетиш, че дядо й е бил Златар. Нищо общо с помаците, картофите или с давидково. Гарантирано. И това, че никой не я уважавал сред докторите – ъъъ, да, нормално е като си джипи и лъжеш, и ти много да не уважаваш касата, че иска да те проверява и глобява :))) А редовият доктор да ходи да си върши редовната работа – да лъже здравната каса… Ти от надписване на пациенти си изпуснал срока на конк*рса, докторе редови… Хайде, живи и здрави. Преди да говорите за някой, първо се запознайте с фактите.

редови доктор
редови доктор
13.08.2009 16:28 16:28

[size=medium][/size]кога беше тоя конк*рс? защо въпросната павлинка е единствен кандидат!ходи си на село да лекуваш бабите

лежала по болниците
лежала по болниците
11.08.2009 10:35 10:35

тази жена никой от докторите не я уважава, сложили са я защото е нямало други кандидати?! много тъпичко.защо не ограничат броя на мандатите -само до 2 години например 😯

Ivan
Ivan
11.08.2009 4:51 4:51

Edna ot nai-posredstvenite doctorki v Haskovo prodaljava da upravlyava! Sramota za lekarskoto saslovie v Haskovo!
Kade sa profesionalistite?

бобайко
бобайко
10.08.2009 19:16 19:16

Помакиня директор на РЗК–няма да си ходи най-после и да сади картофи в Давидково и да отстъпи мястото на някой друг –българска работа

sevdalim
sevdalim
03.03.2016 19:58 19:58

Sina i bolen ot psihichno raztroistvo i tq krie. Sramota

Back to top button