Регион

Настоящ и бивш кмет на Димитровград влизат в местните избори

Бившият кмет на Димитровград Стефан Димитров отново ще бъде кандидат за градоначалник. Това обявиха днес от коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна”.

Името на досегашната коалиция „Да за Димитровград” е променено заради законовото изискване да не се използват георгарфски наименования. То съвпада с новото име на коалицията на бившия кмет на Хасково Георги Иванов, която досега се казваше „Коалиция за Хасково“.

Стефан Димитров ще бъде и водач на листата за общински съветници на коалицията. Втора в нея е Стоанка Йовова, която е известна като ясновидка.

Също днес от ГЕРБ обявиха, че изпълнителната комисия е утвърдила настоящия кмет Иво Димов за кандидат за нов мандат. Утвърдена е и листата с кандидати за общински съветници и кметове на селата. Водач на листата ще бъде Иво Димов.

Досега в Димитровград вече бяха обявени и кандидатите за кмет на „Демократична България“ – Катя Панева, на БСП – Георги Стайков и бизнесменът Иван Евлогиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Антикомунист
Антикомунист
20.09.2019 17:48 17:48

И двамата сте представители на десницата. Който от вас да спечели, предизвикайте референдум да бъде сменено името на града. Не може той да носи името на комунистически престъпник и национален предател. Бъдете истински Десни, а не демократични ментета.

Дамян Толумов
Дамян Толумов
20.09.2019 18:02 18:02

предлагаме новото име да бъде ДЕСНОГРАД кръстен на ДЕСНИТЕ АБДАЛИ

Ивайло Иванов
Ивайло Иванов
21.09.2019 17:12 17:12

Писна ми от едни и същи сиви лица, които имат на мястото на топките си, грахови зрънца…
ивчо или стефчо… всеки път….

Borgir
Borgir
22.09.2019 10:00 10:00

Аз викам антикомуниста да ми прекръсти ху@ , ама първо да ми го налапа. А инак Стефката за пореден път се напъва и за пореден път няма да го изберат. Поредната клоунада с парите на мама и тате.

Анонимен
Анонимен
22.09.2019 11:21 11:21

Аз не знам какво се оплаквате от досегашния си кмет…. момчето поне ви пооправи града и му придаде някакви визия, и за празниците добре се представя, тържества, концерти, украси….. е като всеки човек сигурно си има и недостатъци, но все пак има и доста плюсове…. елате ако искате да си ги сменим с дядо Добри да ви „оправи“ града хахахахаха.

Back to top button