Регион

Канят хасковска фирма да ремонтира почивна станция „Смокини“ за 54 000 лв.

Община Хасково избра процедурата по пряко договаряне за ремонта на почивната морска станция „Смокини“.

Първоначално ремонтът на станцията беше вкаран като обособена позиция към обществена поръчка за ремонт на общински сгради. За нея обаче не е подадена нито една оферта. Сега от кметството изпращат покана до хасковската ЕТ „МАРЧЕЛА-90-ЗЛАТКО МАРЧЕВ“ да ремонтира станцията.

Предвиден е ремонт на покрива на част от бунгалата, включващ подмяна на етернитови плоскости и битумни керемиди с LT ламарина, доставка и монтаж на улуци от поцинкована ламарина. Планирана е и подмяна на несменената дограма по бунгалата и оформянето на страниците двустранно.

Прогнозната стойност на поръчката е 53 893 лв. без ДДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лили
Лили
21.09.2019 13:34 13:34

Вече срама нямат!Те на Ванева са първи приятели,защо я махнаха?!

БАЙ АХМЕД МАНАФА КАЗА !!!!
БАЙ АХМЕД МАНАФА КАЗА !!!!
21.09.2019 14:02 14:02

Всички са капути и далавераджии*При Мемико Чолаков не се лъжете да почвате работа сина на дъртия Чолак Шабло дървото измисления футболист е голям педал ще ви сгърчи от работа за пет евро на ден *Постояно му се върти в джоб бг Хасково обява за шофьор бус а работиш , като общ работник,Зико е педал и майка му е шефа в сянка не плащат* Гадове са цялото семейство помаци *Ей какви времена настанаха помаци,цигани ,турци и всякаква измет покрай ДПС да забогатяват и от сиромаси чорбаджии изедници да стават!!!!Зико е майстор на свирките!!!!!

Някой
Някой
21.09.2019 15:59 15:59

А кога ще смените мръсните и скърцъкащи матраци на „Петрово бърдо“. Човек не може да спи нормално на тези легла а иначе увеличават таксата за предстой на ден. На какво основание?

Back to top button