Търсят инженери на 2 500 лв. и 50 монтажници в Хасково

Хасково

Две свободни места за инженери, химически процеси са обявени в Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Те ще отговарят за провеждането на технологичния режим в цеха. Договорите са безсрочни, а заплатата е 2 500 лв. Изисква се професионален опит до 2 г. и владеене на английски език.

В Хасково са обявени 50 свободни места за монтажници в производството на автомобилни компоненти. Ще се сглобяват елементи за ръчки на чистачки, фарове и мигачи. Договорите са безсрочни, а местата са вакантни от 1 октомври.

8 коментара

  • Когато условията на труд у нас достигнат 70-80% от тези в другите страни – тогава очаквайте КАДЪРНИТЕ кадри да се завърнат тук. До тогава всичко е пунта мара.

  • Когато станат заплатите средно 2000-2500 лв тогава ще се върна в майка България.Сега ще продължа да работя в Холандия и да издържам старите в България.

  • КОГАТО БЪЛГАРИЯ ОСТАНЕ БЕЗ МЛАДИ ХОРА, ЕДВАМ ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО Е ЗАГУБИЛА С БАЦЕ!
    А младите? Мога да ви кажа за най-добрите студенти от моята група. Един разкарва пици. Друга къса билети в киното в мол. Трета е … помощник-фризьор, каквото и да значи това. Ето ме и мен – с писъмца и колетчета. Около 24 май се събрахме и знаете ли какво – никой не каза, че ще остане тук. И всички съжаляват, че още са тук. А така ми се искаше да стана преподавател, сърцето и душата си щях да раздам…..

  • 2500 за инженер в НЕОхим ли,бе?! Ами,Стефчо уволни куп кадърни хора, а сега ще търси хора. Хахааа!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.