Спорт

Григор на четвъртфинал на двойки в Истанбул

Григор ДимитровНай-прогресиращият ни тенисист при мъжете Григор Димитров записа първа победа на чалънджъра в Истанбул с награден фонд 50 000 долара. 18-годишният хасковлия и турският му партньор Марсел Илхан отнесоха с 6-2 6-1 в първия кръг играещият с „уайлд кард“ тандем на домакините Халюк Аккоюн/ Баръш Ергюн. Победата донесе на Григор 640 долара и 13 точки за световната ранглиста на двойки, където сега е № 1122.

Кои ще са съперниците на Димитров и Илхан на четвъртфиналите ще определи изходът от днешния мач между лидерите в схемата и № 123 в света Михаел Колман /Германия/- Роджър Васен /Холандия/ и  Карол Бек/Словакия/- Жири Къркошка /Чехия/. По програма двубоят между тях трябва да се играе тази вечер веднага след края на срещата на сингъл между Григор Димитров и седмия поставен и № 121 в света Никола Маю от Франция.

Мачът от първия кръг между хасковския талант и бившия № 40 е четвърти поред на централния корт в Истанбул и по всяка вероятност ще започне не по-рано от 17 часа.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button