Големи аварии оставиха части от Хасково без вода на празника

Хасково

Две големи аварии оставиха части от Хасково без вода, съобщиха за Haskovo.info от ВиК.

Аварийните екипи работят, като засега не ясно, кога ще бъде пусната водата. Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че от сутринта нямат вода в квартал „Македонски“. Хората недоволстват, че на празника чешмите им са пресъхнали.

Хасковлии се притесняват, че може да останат без вода и в утрешния почивен ден.

ИЗПРАТИ НОВИНА

6 коментара

  • Авария е меко казано – най-малкия проблем. Тука става въпрос за остаряла водопреносна мрежа, която се пука при повишаване на водното налягане. Решението е цялостна подмяна на тръбите, а не кръпка до кръпка.

  • В кв. Македонски, кв. Овчарски, кв. Хисаря няма вода !! Като давате информация упитайте поне тя да е актуална!!

  • Ние от 10 дни нямаме вода! Върнахме се в средновековието! Не знам какви аварии има и колко са, но това е далеч от норманото даже за нашата страна. На денонощния телефон посочен на сайта вече не знам колко пъти звъня, разбира се никой не отговаря. Жалба ли да подам утре, адвокат ли да наема или към медиите ли да се обърна?!?! … А може би и трите.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.