Свободни места за логопед, медиатор и счетоводител в Хасковско

Хасково

Свободно място за логопед е обявено в Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Той ще обследва новопостъпилите деца и ще разработва логопедични карти за всяко от тях, в които ще описва аномалията, вида на езиково-говорното нарушение и методите за корекция. Ще работи в екип от специалисти, с които ще изготвя оценки на потребностите и планове за работа с децата от Дневния център. Договорът е срочен, като се изисква компютърна грамотност.

В Харманли имат нужда от образователен медиатор. Той ще подпомага дейността на учителите и ще осъществява контакти с родителите. И тук се изисква компютърна грамотност.

В Хасково се търси оперативен счетоводител, който ще обработва първични счетоводни документи. Договорът е срочен и се изисква компютърна грамотност.

Свободно място за кредитен администратор има в Тополовград. Той ще рекламира дейността и продуктите на фирмата, консултира, предлага кредити и събира вноските. Ще попълва молби за кредит, трябва да разговоря с клиенти за уточнения на плащанията.

4 коментара

  • Търсете,търсете,хората избягаха заради алчните работодатели,те сами да си работят на тези 700 лв. заплата. Заплатата трябва да е 1500 най-малко,няма да фалирате от малко повече пари като дадете,а ще имате вярна работна ръка,скъпи ми алчни работодатели

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.