Бивш шеф на Цигарената е кандидатът на Георги Иванов за кмет на Хасково

Хасково

Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“ подаде документи за регистрация на Христо Сариев като кандидат за кмет на община Хасково.

От коалицията на бившия кмет Георги Иванов коментираха пред Haskovo.info, че Христо Сариев за пръв път влиза в политиката и е напълно ново лице. Той е професионалист икономист със счетоводна къща. Бил е икономически и изпълнителен директор на Цигарената фабрика в Хасково.

От „Движение ЗАЕДНО за промяна“ подадоха документи за регистрация на кандидати за кметове на кметства и за съветническа листа от 25 човека. Водач е Георги Иванов, въпреки че той не може да заема длъжността общински съветник заради присъдата си. Втори е кандидатът за кмет Христо Сариев.

Кандидат
Георги Иванов

Ето и пълният списък на кандидатите за общински съветници на Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“:

1 Георги Иванов
2 Христо Сариев
3 Светослава Стоянова
4 д-р Валентин Деливълчев
5 Здравко Запрянов
6 Коста Сарджев
7 Георги Пеев
8 Красимир Бойчев
9 Венелин Динков
10 Тонка Койчева
11 Желю Желев
12 Седифе Сеид
13 Васко Петев
14 Евгени Колев
15 Николина Гьошева
16 Хасан Вели
17 Петю Кирев
18 Кръстьо Кръстев
19 Владимир Караилиев
20 Тайфун Топчу
21 Михаил Кабадаев
22 Атанас Ерфандов
23 Рамадан Халил
24 Живко Димитров
25 Цветомир Цветков

Сутринта документи за регистрация на листа с общински съветници и кметове на кметства подадоха още партия „Българе“ и от партия „Българска Нова Демокрация“ за съветници.

36 коментара

 • Браво на бившия кмет! Вразомил се е, точно в десетката. Успешен кадър на второ място в листата с достатъчно управленченски опит, дори и извън политиката, но пък поне няма да ламти.

  • Точен избор на Сариев за кмет – кадърен, умен, професионалист, човек с опит, а не партийни послушковци и мишоци, на които им дърпат конците герберски

 • Георги Пеев нали уж бил казал на едно от последните заседания на ОбС, че няма да се кандидатира. Лъжа ли е, истина ли е?

 • Едно добро дело. С Демократите лишиха БСП от подкрепа на старите комунистически родове Сариеви Андонови Сарджеви Койчеви..

  • Сарджеви,, а в банка и при герб. Буламач. Николина и тя директор на цигарената бе, но комунистите а бързо я свалих от директорското, а бб е от николапетковис…, а и цц. Как да ви вярваме, че сте антикомунисти. Бб, да, но цц не е ли баш от комунистите. То вече е без значение. Остаряха както мнозиа възрастни родители казват, но им дреме на шапките. Важно е, че са пред пенсионна възраст и работа няма, няма ги предприятията, а има само за пазачи, но и за там не сте, защото…. УРУЖИЕ НЕ МОЖЕ ДА ДЪРЖИТЕ И БОРАВИТЕ

  • Всичко според мен ще реши кой ще е от дпс. Беливанов, цигарената или човека от бизбизе новият от герб. Доган, с кого сделка. Умен и хитър е наш Ахмед Доган. Дай боже да има надграждане, а не рушене. От запад ни казват – старият, нов кмет Беливанов, а юрист преди 30 години.. Колкото повече нови.. Толкова по зле за народа… Успех в надпреварата, макар, че дпс е в час и знае резултата. Да не ви подвежда, Хасково. Лично мое мнение, а аз един орост човек съм, и се съмнявам в изказа си.

 • Снимки поне им слагайте на тия дами и господа кандидати. Ако не се срамуват, де! 😉

 • Който се е регистрирал последен той ще спечели. Е тия са последни-последните ще станат първи!!! Бай ви Георги знае как се правят тия работи!
  едно време ви разправяше че ще се връне в общината на бял кон.. Сариев се казва тоя кон!
  евала кмета -ще ги ометеш!

 • Ей така се печелят избори, гледайте сега какво става. Трябва човек да е малоумен да гласува за ГЕРБ при такъв качествен кандидат за кмет. Смело напред г-н Сариев!

 • КВО ПРАВИ СЕДИФЕ В ЛИСТАТА ИВАНОВ.КАЗАЛБАШИТЕ ЩЕЛИ ДА ГЛАСУВАТ С ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА НЕЯ.

  • Стайлингът на тази коалиция е убийствен- дебели брадясали мъже с нагъл поглед и богата биография . Не. Благодаря.

 • Този пенсионер и той се запътил кмет иска да става, хммм. Ликвидатор на най-успешното предприятие в Хасково иска да ликвидира града под егидата на осъдения Иванов.

  • БРАВО,ВЕЧЕ СЕ БЯХ ПРИТЕСНИЛ ЧЕ САЙТА Е ОБСЕБЕН САМО ОТ ТРОЛОВЕ НА Г.ИВАНОВ!

 • Чета коментарите и си мисля че не само комунистите са изгладнели отлъчени от хранилката.А бе тролове узунджовски,мен не ме боли нито за родата на Делян Добрев,нито дали дали Георги Пеев е гладен или на Сарджев му трябват пари за младата секретарка,аз си правя сметката кой ще е полезен за мен,за децата ми,за града!Баламите вече са изчезващ вид,омитайте се!

  • Важно е гербавите да бъдат издухани во веки веков. Всички срещу Станчо Герберов!

   • Абе лайнарки, сладки ли ви са още лайната на узунджовския бандит? Малко сте вече, не разбрахте ли? Той каквото изсера, изсера.

 • Браво на Георги Иванов! Сариев е човек с достойство! Да смажем герберите най-накрая!

 • Номер 1: Ликвидаторът на Хасково
  Номер 2; Ликвидаторът на Цигарената фабрика

  • Съриев е един голям крадец, доказан при това, викнете и Тихомир Титков и Христо Бисеров, да може екипа да е пълен крадливи ненаядени лешове, и гербажийските лайна са същите… Мислете хорааа,

 • И замириса яко на нафталин. Тука вече с тия вехти сламени лица тотално се закопа, брадатий! В същност, ти акъл не щеш, нали? Щото миналия път отново сам се прееб@.

 • кой измисли тази каритакура и мисли ли някой велик мозък че тази снимка е рекламна. Такива некадърни колажи не правят даже и в часа по трудово . Тръпки ме побиват като видях снимката брадясал човек с ехидна усмивка все едно ми казва ей сега те преметнах яко. Това послание е направо самоубийствено. Язък за човека който съсипа цигарена фабрика сега го съсипаха и него със замах.

 • Писхото, дори не познаваш Христо лично. Я се покажи ти бре, красавец. Псевдонима ти отива, имаш доста развинтена фантазия. Но всеки има право на глас, аз като отворя профила пък на Дечев например, толкова комплексарщина, всяка снимка с неговия прЕател Делянчо, къде не съм сигурен дали не се лупкат, само костюми, даже и в дискотека снимка. Яко публичност, та нека те не казват, ей как ще ги преебем, само да купим каквото трябва и да станем. Ходи се лекувай, ако гербаджийски трол!

 • Графа, ти пъ гергевски трол ли си? Никой смешник от която и да е листа за 2 стотинки не става

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.