Хасково

Официално: Новият областен управител на Хасково е Румен Данев

Румен ДаневРумен Данев е новият областен управител на Хасково. Това реши на седмичното си заседание Министерски съвет. С решението от длъжността е освободен досегашният губернатор Райна Йовчева. На заседанието бяха определени общо 18 нови областни управители.

Румен Данев е роден на 2 март 1970 година в Димитровград. Завършил Стопанска академия Свищов със специалност „Икономика“. Последно е работил като заместник- управител на клона на Банка ДСК ЕАД в Хасково. Данев беше пети в депутатската листа на ГЕРБ в хасковски район.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
DARINA EN EDUARD VAN HILTEN
DARINA EN EDUARD VAN HILTEN
12.08.2009 22:34 22:34

ЧЕСТИТО РУМЕН.БЕЗПРИСТРАСТЕН И ОТГОВОРЕН ДАНО ТЕЗИ ТИ КАЧЕСТВА ТИ ПОМОГНАТ НА НОВИЯТ ПОСТ КОТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ.ЖЕЛАЕМ ТИ УСПЕХ .ОСЪЗНАВАМЕ ЧЕ ЗА ВСЯКО ТВОЕ ПОСТИЖЕНИЕ ЩЕ ТИ СА НЕОБХОДИМИ МНОГО СИЛИ И ЕНЕРГИЯ, НО НИЕ ТЕ ПОЗНАВАМЕ И ВЯРВАМЕ В ТЕБ.

боби
боби
14.08.2009 8:58 8:58

честито! много се радваме че на поста ще сяда един честен и умен човек.ние сме с теб и ще те подкрепяме защото вярваме в теб.упехи и всичко добро.

db
db
26.08.2011 6:53 6:53

р.данев излезе един пълен некадърник и освен да върти любов нищо друго не умее

Back to top button