Хасково

Христина Боева е новият шеф ИОМД в инспектората

Иван ПанайотовХристина Боева е новият началник на отдел „Инспектиране и организационно-методическа дейност“ в Регионалния инспекторат по образование, съобщи за Haskovo.info началникът на АБВ-то Иван Панайотов

Боева е назначена от новия министър на образованието Йорданка Фандъкова след проведен конкурс. Петима бяха кандидатите, желаещи да заемат тази длъжност. Четирима от тях се явиха на конкурса, а трима от тях бяха класирани. Две от тях са Христина Боева и бившият шеф на отдел ИОМД Тонка Ченгелова.

Решаване на тест и интервю бяха двата етапа, през които премина конкурсът. Най-добре представилият се кандидат е била Христина Боева, която официално вече заема този пост. 

Haskovo.info научи, че Тонка Ченгелова е подала възражение. Началникът на Регионалния инспекторат Иван Панайотов потвърди информацията и допълни, че възражението е било отхвърлено.  Христина Боева беше досегашен експерт по начално образование. Сега тази длъжност е вакантна и скоро ще бъде обявен конкурс за заемането й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
guergana
guergana
13.08.2009 12:23 12:23

Поздравления за госпожа Боева! Падвам се да видя как качествените хора в инспектората остават :-)

Back to top button