Хасково

С боулинг сложиха край на Международния ден на младите хора в Хасково

БоулингС фотоизложба „Най интересните наши дейности през 2008 – 2009 г.“ в Хасково стартираха проявите по повод Международния ден на младите хора. Снимки от събития, дейности, проекти, инициативи и кампании  на организации от областта запознаха посетителите с вълнуващия живот на младите хора от региона.

Шест организации от областта презентираха своята дейност. Хасково бе представен от доброволците от Младежки информационно-консултантски център и Младежки център.

Боулинг Празничния ден завърши с игра на боулинг, където младите хора успяха да разпуснат и да се позабавляват заедно. „Така интензивно този ден се отбелязва за трета поредна година“, сподели пред Haskovo.info регионалният кординатор по младежки и спортни дейности Христо Раев. Той припомни,  че една от най- мащабните дейности е еко-акцията на димитровградските доброволци през уикенда. Както Haskovo.info вече писа младежите събраха над 1 тон боклук от областта „Злато поле“.

„Тепърва младежките организации обсъждат планове за по- мащабни акции свързани с опазване на околната среда, а целта на всички подобни дейности е младите хора да се научат да вземат решения и да бъдат отговорни„, обясни Христо Раев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button