Хасково

Консултативен център ще ни спасява от стреса и депресиите

доц. д-р Стойко Иванов

доц. д-р Стойко Иванов

Консултативен център за личностно развитие и подкрепа ще помага за решаването на лични и професионални проблеми от всякакво естество, ще съдейства на фирми при подбора на кандидати, ще организира групи за споделяне на личен опит, ще изготвя психопрофили на личността с помощта на специализирани въпросници и тестове.

Друга сфера от дейността на центъра, който бе представен в Хасково тази вечер, ще бъдат изследвания за удостоверяване на психичната годност на охранители, ловци, притежатели на лично или служебно оръжие. Специалистите ще работят и с кандидат-осиновители и ще извършват подбор на ученици за помощни училища и за обучение по програми за деца с физически увреждания.  

Центърът ще организира тридневни обучителни семинари, а също и краткосрочен практически курс за „Индивидуално, семейно и групово консултиране“.

Главен консултант на центъра е психологът доц. д-р Стойко Иванов – преподавател в Софийския университет и автор на редица учебници и научни монографии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button