Кандидати за кмет и съветници ще осиновяват бездомни кучета

Хасково

Кампания за осиновяване на бездомни кучета от приюта в Хасково ще започнат кандидатите за кмет и общински съветници на „Демократична България – Обединение“. Това обявиха те на пресконференция де ден преди началото на предизборната кампания.

Кандидатът за кмет на коалицията е представителят на клуб „Сряда 7“ Драгомир Андонов. Той е ландшафтен архитект и собственик на фирма за производство на оборудване за детски площадки. Андонов посочи като свои приоритети градската среда и градоустройството. По време на кампанията от коалицията ще проведат срещи с професионалните общности в Хасково, за да чуят и техните въпроси и проблеми.

В Хасково има много проблеми за решаване, а през последните 4 години не беше направено нищо, допълни и Тодор Топалов от „Да, България“. Антони Пашов от ДСБ посочи, че в града има нужда от приют за кучета, където животните да остават, а не просто да бъдат кастрирани и връщани обратно на улицата. За да покажат своята загриженост в посока решаване на проблемите с бездомните животни кандидатите на „Демократична България – Обединение“ ще осиновят кучета от сегашния приют в Хасково.

Всички новини за местните избори

12 коментара

 • Когато нямаше изборна кампания мили загрижени кандидати, защо не ги осиновявахте? Сега ли се сетихте? Или ще ги осиновявате докато се избере градоначалник и после аут на кучетата…

 • Идете в двора на г-н Андонов и ще видите колко осиновени животни (кучета и котки) има до момента!

 • Щом ще ни осиновявате ще гласуваме за вас. 2300 сме. Само нашият вот ще ви гарантира 4 съветника.

 • Големи приоритети, няма що. Но е прав в едно – през последните 4 години Хасково бе сринат до дъното от герберски тъпотии

  • Много точен коментар. Герб не трябва да присъстват в града. Даже и в държавата. Видяхме резуртатът от техните съветници и кмет. НИКОГА ПАРТИЯ ГРОБ ВЪН ОТ НАШИЯ ГРАД!

   • Като ги е осиновил да си ги държи в двора,не да сеят навсякъде кърлежи и бълхи,и не задния двор да е гробище.

 • Не съм съгласен с държавни или общински пари да се хранят кучета в постоянен приют. Затова че комшията бай ГЕнчо получава извратено удоволствие от това да гледа че кучето му покрива женска и после се раждат 5-6 нежелани паленца от какъв зор от обществени пари да се гледат тези кученца.
  Като толкова ги искате намерете външно финансиране, вземете си ги у вас. Мои пари за чужд кеф не давам .Трябва да бъдат кастрирани и настаняванив „приемни“ семейства а не отгелждани на гърба на данъкоплатеца
  ако ме обвинавате в кучемразцво нямате право, гледам в селския ми двор вече 8 кучета всички са порода „улична превъзходна“ , сърце не ми дава да ги оставя без грижи

 • За бездомните кучета и котки разбрахме, за приюта за кучета също, а за бездомниците от порода хомо сапиенс какво предвиждат……….. или тях кучетата ги яли.

 • За съжаление очаквах повече на пресконференцията. Нас кучета ни яли, всички кучета да задомят. Не е лоша идея, но е една само малка част от фундаменталната концепция за добро управление на Хасково.

 • Баси смеха тия вярват ли си кво говорят мислят ли че им вярваме във всяка децка площатка има кучета колкото си искаш първо да почнат от там

 • „След кучетата започваме да осиновяваме и хора” това съобщиха представите на следващата пресконференция. „Защото на нас идеите ни са да решим вашите проблеми временно, а не да ви научим да ловите риба.”
  Малко повече мислете демократи.

 • Тоя да го направят,директор на приюта,щом се интересува само от кучета,а нещо за хората??

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.