Хасково

БСП: Гласувайте без значение за кого, за да спрем корпоративния вот

Политиката трябва да е средство за реализация на идеите за по-добър живот, а не за реализация на корпоративни интереси. Ние апелираме за кампания на идеите с визия за утрешния ден на града ни. Това заявиха на пресконференция ден преди официалното откриване на предизборната кампания от БСП – Хасково.

Призоваваме хората да излязат и да гласуват, без значение за кого, за да спрем корпоративния вот, каза общинският председател и кандидат за общински съветник Камен Тодоров.

Той посочи, че основна задача на БСП ще бъде да задържат младите хора в Хасково, а тези, които са заминали, да се върнат. И даде пример със себе си – след като е учил в Пловдив и е работил в Европейския парламент, се е върнал в родния си град.

За младежки политики се обяви и друг кандидат в листата на червените – 24-годишният Богдан Кирилов, който посочи, че сред идеите им за следващия мандат са създаването на фонд за стипендии на студенти и освобождаването от данък недвижими имоти на млади семейства.

Искам да върна самочувствието на хасковлии, че в този град може да се живее добре, заяви кандидатът за кмет на „БСП за България“ Коста Стоев, който разчита на силния екип зад себе си, а ако спечели изборите ще се довери на експерти в община Хасково.

Всички новини за местните избори

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ашколсун
Ашколсун
26.09.2019 15:28 15:28

Точно така, долу ГЕРБ! Ще гласуваме, ще върнем всички млади хора отново в града ни.

Varvarin
Varvarin
26.09.2019 15:33 15:33

Vie vsichki ste varvari. Nqmate obeshtaniq osven da kajete, che shte vurnete mladite v Haskovo. Daite idei kak po-tochno shte stane. Uvajih vi na prezkonferenciqta sus samoto zaglavie. Neka vsichki mladi glasuvat za kogoto I da e, samo I samo da ima po-visoka izbiratelna aktivnost, za da moje GERB da ne falshifizirat tolkova mnogo glasove na idnite izbori.

КОРЕНЯК
КОРЕНЯК
26.09.2019 15:34 15:34

Вие г-да защо не издигнахте за кмет на гр. Атанас Ненков бивш.директор на ОД на МВР човек с голям управленчески опит,познат от целият град и щеше да бъде избран от раз.
Но Вие нямате интерес това да стане , нали.И сега правите агитации за тоя дето духа…

Айшеееее
Айшеееее
26.09.2019 16:07 16:07
Отговор до  КОРЕНЯК

В РЕПУБЛИКА ДПС ЩЕ ИМА ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ И ТОВА ГО ЗНАЯТ ГОСПОДА.НА НЯКОИ ХОРА ТОВА ИМ Е ПОСЛЕДЕН ШАНС..

УСПЕХ
УСПЕХ
27.09.2019 3:17 3:17
Отговор до  КОРЕНЯК

Всеки друг е по-добре от ГЕРБ! Гласувайте, хасковлии, всички ПРОТИВ ГЕРБ !!!

Ггггггггг
Ггггггггг
27.09.2019 6:41 6:41
Отговор до  УСПЕХ

Пълни цигани сте

АНТИ
АНТИ
26.09.2019 20:44 20:44

Изключително заглавие. Дано повече хора прочетат статията ви!

Анонимен
Анонимен
02.11.2019 9:25 9:25
Отговор до  АНТИ

От тракийско потекло сме. Родени са в Гюмюрджинско, сегашно Комотини. Ако бе гласувано?, то много от запад с тракийски корени биха гласували за Коста Стоев, но минало свършено. Случайно го видях в Хасково. Запазен мъж, за годините добре изглеждаш, дай боже и по характер да е благ и коректен спрямо всички. Нищо че не успя, но и хасково е разделена между тракийци (мъченици..) и тукашните българи или както баба ми казваше, тукашните и ние, но в ония години. Успех на всички. Хубав ден, а друго кво каже горния, мили наши тракийци.

Разбирач
Разбирач
02.10.2019 17:39 17:39

Откъсаци няма да съберете даже и 3%.Всички на влака и в Сибир.

Back to top button