Хасковски отличници по английски получиха сертификати на Европейския ден на езиците

Хасково

Гимназисти от хасковските Езикова гимназия „Асен Златаров“ и ПМГ „Боян Петканчин“ получиха сертификати от университета Кеймбридж за отлично владеене на английски език.

В Езиковата сертификатите на 33 отличници раздаде представителят за България – Антоанета Цекова. Тези сертификати дават възможност за работа и обучение на младежите.

Сертификати

Най-силно на изпита се е представил Илия Илиев, който е с ниво С2 за професионално ниво на владеене на езика. Освен сертификатите гимназистите получиха академични шапки, които хвърлиха във въздуха на входа на гимназията.

Сертификати

Малко по-рано своите сертификати получиха и 18 гимназисти от Математическата гимназия. Тук най-високият резултат С2 е постигнат от Берна Халил. Изявени ученици се представиха и с програма на чужди езици.

С награждаването беше отбелязан Европейският ден на езиците.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.