Търсят фирма за снегопочистването на Хасково за 540 000 лв.

Хасково

Обществена поръчка за Зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища и улиците в населените места по обособени позиции, обявиха от кметството в Хасково.

Прогнозната стойност е 540 000 лв. без ДДС. Толкова беше стойността на поръчката и миналата година.

Първата обособена позиция е за общински пътища и улиците в селата от община Хасково. Общинската пътна мрежа е с дължина 106.440 километра. Прогнозната стойност е 180 000 лв.

Второта обособена позиция е за снегопочистване и опесъчаване на уличната мрежа в кварталите на Хасково, попадащи в участък „А“. Тук са кварталите: „Орфей I“, „Орфей II“, „Република“, „Изгрев“, „Възраждане“, „Дружба I“, „Дружба II“, „Куба“, „Ручока“, „Градска градина“, „Бадема“ и „Кенана“ (частично). Това са кваталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в Центъра и в Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“. Прогнозната стойност е 180 000 лв.

В третата обособена позиция са кварталите, попадащи в участък „Б“, които са южно от река Хасковска, отново с изключение на централните улици и булеварди, за които ще отговаря „Екопрогрес“. В участъка са кварталите: „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, „Воеводски“, „Училищни“, „Каменни“ и „Болярово“. И тук прогнозната стойност е 180 000 лв.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 31 октомври.

4 коментара

  • Ясна е фирмата която ще почиства пътищата.. АТАСТРОЙ.. Нали дпс не издигнаха кандидат, кого мислите че ще подкрепят ? Естествено ГЕРБ.. Кой ще спечели най много от тази ситуация? Атаман.. Ще ето аз те подкрепих ти спечели, сега е време и аз да си взема своето… и фирмичките ще си бачкат.. още колко поръчки ще спечели Атастрой , колко земи ще наеме и ще купува..

  • Атаманчо е бе чистача😃😃, точното искане на Атаманчо е да вземи якоо обществени поръчкии, а служителите на общината пак ще реват че Атастрой работи в общински обектии… Затова Хасково няма фес кандидат за кмет, а пазарлъка е голям…. Лапанеее ще има

  • Ще се направя на баба ванга.вижда ми се че атастрой ще спечели.а сега да видим след време дали имам пророчески способности

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.