Хасково

Търсят фирма за снегопочистването на Хасково за 540 000 лв.

Обществена поръчка за Зимно поддържане и снегопочистване на общинските пътища и улиците в населените места по обособени позиции, обявиха от кметството в Хасково.

Прогнозната стойност е 540 000 лв. без ДДС. Толкова беше стойността на поръчката и миналата година.

Първата обособена позиция е за общински пътища и улиците в селата от община Хасково. Общинската пътна мрежа е с дължина 106.440 километра. Прогнозната стойност е 180 000 лв.

Второта обособена позиция е за снегопочистване и опесъчаване на уличната мрежа в кварталите на Хасково, попадащи в участък „А“. Тук са кварталите: „Орфей I“, „Орфей II“, „Република“, „Изгрев“, „Възраждане“, „Дружба I“, „Дружба II“, „Куба“, „Ручока“, „Градска градина“, „Бадема“ и „Кенана“ (частично). Това са кваталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в Центъра и в Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от общинското предприятие „Екопрогрес“. Прогнозната стойност е 180 000 лв.

В третата обособена позиция са кварталите, попадащи в участък „Б“, които са южно от река Хасковска, отново с изключение на централните улици и булеварди, за които ще отговаря „Екопрогрес“. В участъка са кварталите: „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, „Воеводски“, „Училищни“, „Каменни“ и „Болярово“. И тук прогнозната стойност е 180 000 лв.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 31 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Потник
Потник
26.09.2019 19:54 19:54

Ясна е фирмата която ще почиства пътищата.. АТАСТРОЙ.. Нали дпс не издигнаха кандидат, кого мислите че ще подкрепят ? Естествено ГЕРБ.. Кой ще спечели най много от тази ситуация? Атаман.. Ще ето аз те подкрепих ти спечели, сега е време и аз да си взема своето… и фирмичките ще си бачкат.. още колко поръчки ще спечели Атастрой , колко земи ще наеме и ще купува..

Хулиганчо
Хулиганчо
26.09.2019 20:19 20:19

Атаманчо е бе чистача😃😃, точното искане на Атаманчо е да вземи якоо обществени поръчкии, а служителите на общината пак ще реват че Атастрой работи в общински обектии… Затова Хасково няма фес кандидат за кмет, а пазарлъка е голям…. Лапанеее ще има

Янко66
Янко66
26.09.2019 23:31 23:31

Ще се направя на баба ванга.вижда ми се че атастрой ще спечели.а сега да видим след време дали имам пророчески способности

Манчо
Манчо
27.09.2019 13:36 13:36

И аз предсказвам АТАСТРОЙ

Back to top button