Любопитно

Недялко Йорданов ще раздава автографи преди театрална премиера в Хасково

Поетът и драматург Недялко Йорданов ще раздава автографи на свои почитатели от Хасково преди премиерата на неговата пиеса „Две жени, без да се брои мъжът“ на 1 октомври, съобщават от театър „Иван Димов“.

Фарс мюзикълът, както той сам го определя, е нова версия на прочутата му пиеса „Волни птички божии“. За сблъсъка на две жени в класическите роли на съпруга и любовница той избира актрисите Роси Русева и Ирен Кривошиева. Музиката е на Хайгашод Агасян, а аранжиментът и акомпаниментът – на Жоро Стоев. Недялко Йорданов се завърна с тази пиеса в театъра след 10-годишна пауза. Столичната й премиера беше през май на сцената на „Сълза и смях“.

Довечера в Народния театър „Иван Вазов“ пък ще се играе очакваната с голям интерес втора театрална премиера на автора само за няколко месеца – „Каквото, такова“.

„Две жени, без да се брои мъжът“ ще се играе в Хасково на 1 октомври. Датата не е избрана случайно – тогава е Световният ден на музиката, поезията и възрастните хора. Недялко Йорданов ще бъде в Хасково заедно със съпругата си – актрисата Ивана Джеджева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.09.2019 12:51 12:51

Поет, драматург и доносник.

Бат Сали
Бат Сали
28.09.2019 19:49 19:49
Отговор до  Анонимен

Ко,Ко???
Туй яде,ли се????

Хахаха
Хахаха
28.09.2019 0:36 0:36

Малкият Неделчо от пик новини ще дойде ли, за да си кажем мнението за сайта им

Мимето
Мимето
28.09.2019 19:50 19:50

Божеее,Боже!!!
Га ти и дъЛтия кккоззелл!!

Back to top button