Търсят с конкурс 12 разследващи полицаи в Хасковско

Хасково

Обявиха конкурс за назначаване на 12 разследващи полицаи на държавна служба в Областната дирекция на МВР – Хасково.

Две от местата са за областната дирекция, две са за районното управление в Хасково, едно е за Димитровград, пет са за Харманли и две са за Свиленград.

Кандидатите трябва да са само български граждани, да не са осъждани и да не са по-възрастни от 40 г. Изисква се висше образование – степен „бакалавър“.

Конкурсът включва – тест, писмено решаване на казус, психологично изследване и заключително интервю.

6 коментара

  • Изгониха ги и оставиха на Тодор Ташев покойния ченге, оправи на втората жена сина в икономическа, а като съдия, бе съдия-изпълнител в рс, кога заместване съдията ги гонеше с шалвари, а и с пена, от село Иванова, на първата жена първи братовчеди, но слабост мъжка, носейки делата по ония времена 1977,у стая, райбер и у ръце бельото. Бойко, това е дереджетои по време на комунистите, биг брадър нямаше, а и те пратките си бяха открити, мъка, но освен родители, Ударите бяха и по скромните им дечица. Карай да върви. Към светли празници пена село Иванова, на квартирата мамамия с още трима, и стават четири.. Живот ли бе да го опишеш, живот ли бе да го разровиш, разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова, Бат Бойко. Бъдете живи и здравички

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.