Пет свободни места за медиатори, възпитател и учител в Хасковско

Хасково

Нови свободни места за образователни медиатори, възпитател и учител са обявени в Хасковска област и след началото на учебната година, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Учител по физическо възпитание и спорт се търси в Минерални бани. Договорът е срочен, а мястото е вакантно от 2 октомври. Възпитателско място на срочен договор има в Хасково.

Пет са свободните места за образователни медиатори в региона. Три от тях са в Хасково, а по едно има в Стамболово и Симеоновград.

4 коментара

 • Договорът е срочен. Това казва всичко. Българина сам затрива родината си. Не че няма външни влияния обаче българското говедо е достатъчно тъпо и упорито за да се самозатрие

 • Учители
  Лекари
  Полицаи
  Военни
  Това е гръбнака на държавата. Ако не може държавата да осигури ПОСТОЯННО работно место на учител значи управата на държавата е за затвора. То вече почти на всички е ясно ,че българина е продажник и за пари и власт както и за потупване по рамото изпълнява поръчките на всеки западен сопол . Основният въпрос е докога ще продължава така

 • ДОКАТО РАБОТЯТ ТАКИВА КАТО НАСЕТО-ДО 100 ГОДИНИ.ТРЯБВА ВСЕКИ НАВЪРШИЛ ГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ-ДА ОСВОБОЖДАВА МЯСТО ЗА МЛАДИТЕ.ЗА ЖАЛОСТ В ОБЩЕЖИТИЯТА НЕ Е ТАКА.ИДЕТЕ И ПРОВЕРЕТЕ.

 • НАСЕТО-ВЕЧНАТА АМБЪР.НЕЯ ЗАКОНА НЕ Я ЛОВИ.НА ЛИ СТАЙКО КОЛЕВ Е ТАМ-СТРАШНО НЯМА.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.