Хасково

Пет свободни места за медиатори, възпитател и учител в Хасковско

Нови свободни места за образователни медиатори, възпитател и учител са обявени в Хасковска област и след началото на учебната година, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Учител по физическо възпитание и спорт се търси в Минерални бани. Договорът е срочен, а мястото е вакантно от 2 октомври. Възпитателско място на срочен договор има в Хасково.

Пет са свободните места за образователни медиатори в региона. Три от тях са в Хасково, а по едно има в Стамболово и Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.09.2019 12:28 12:28

Договорът е срочен. Това казва всичко. Българина сам затрива родината си. Не че няма външни влияния обаче българското говедо е достатъчно тъпо и упорито за да се самозатрие

Анонимен
Анонимен
29.09.2019 13:07 13:07

Учители
Лекари
Полицаи
Военни
Това е гръбнака на държавата. Ако не може държавата да осигури ПОСТОЯННО работно место на учител значи управата на държавата е за затвора. То вече почти на всички е ясно ,че българина е продажник и за пари и власт както и за потупване по рамото изпълнява поръчките на всеки западен сопол . Основният въпрос е докога ще продължава така

Анонимен
Анонимен
29.09.2019 16:08 16:08

ДОКАТО РАБОТЯТ ТАКИВА КАТО НАСЕТО-ДО 100 ГОДИНИ.ТРЯБВА ВСЕКИ НАВЪРШИЛ ГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ-ДА ОСВОБОЖДАВА МЯСТО ЗА МЛАДИТЕ.ЗА ЖАЛОСТ В ОБЩЕЖИТИЯТА НЕ Е ТАКА.ИДЕТЕ И ПРОВЕРЕТЕ.

Анонимен
Анонимен
29.09.2019 16:09 16:09

НАСЕТО-ВЕЧНАТА АМБЪР.НЕЯ ЗАКОНА НЕ Я ЛОВИ.НА ЛИ СТАЙКО КОЛЕВ Е ТАМ-СТРАШНО НЯМА.

Back to top button