Хасково

Хасковлии раздвоени в мнението си за местния футбол

АнкетаНяма единно мнение по въпроса за бъдещето на футболен клуб „Хасково“, сочат резултатите от седмичната анкета на Haskovo.info. След като през последната година и половина клубът претърпя няколко кризи и бе на път да изчезне, оптимизмът на феновете е все по-малък.

Все пак най-голям процент в анкетата събира отговорът „Проблемите ще се решат и отборът ще постигне добро класиране„. Така мислят почти една трета от гласувалите. Почти толкова обаче са тези, които не се интересуват от представянето на тима в първенството, което започна днес с тежката загуба с 6:0 от „Нефтохимик“.

Близък и процентът и на избралите отговора „Както през стария сезон – на границата„. 16 на сто пък са абсолютните песимисти, които смятат, че „Хасково“ ще изпадне от В група.

Тази седмица встъпва в длъжност новият областен управител на Хасково Румен Данев. Въпросът на новата анкета пък е „Ще има ли чистка в държавните структури в областта?„.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.10.2009 17:32 17:32

ot niki bravo jivko ei ronka nomer 1 ste da go duha haskovskia futbol

Back to top button