Хасково

71-годишен бивш военен се простреля в жилището си в Хасково

Блокът на ул. Георги Кирков, където се е прострелял мъжът

Блокът на ул. Георги Кирков, където се е прострелял мъжът

Бивш военен се е прострелял с пистолет рано тази сутрин в жилището си на хасковската улица „Георги Кирков“. Съседи разказаха пред Haskovo.info, че Никола Радославов казал на съпругата си, че отива в банята и малко по-късно се прострелял в главата.

Сигналът за инцидента е подаден в полицията в 7:05 часа, съобщи за Haskovo.info говорителят на областната дирекция на МВР Нина Николова. Тя уточни, че 71-годишният мъж е починал малко по-късно в Бърза помощ.

Радославов е бивш военен, а жена му е била учителка. Според съседите им те са много културни хора. Никога не са вдигали скандали. Имат две дъщери, които живеят в Хасково.

Никола Радославов е пенсионер, но се е занимавал и с продажба на мед. Съседка сподели, че напоследък здравословното му състояние се е влошило. Наскоро дори паднал пред входа на блока. Никой не е очаквал такова нещо от него. Вероятно му се е случило нещо лошо, коментира друг съсед.

 Вратата на жилището  Полицейска кола откара съпругата на Никола

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button