Хасково

Новият областен управител на Хасково почна с пожар

Румен Данев и Райна ЙовчеваНовият областен управител на Хасково Румен Данев официално встъпи в длъжност днес. Тепърва предстои да се запозная със структурата на областна администрация и чак тогава ще мога да споделя плановете си, каза Данев. Той обаче съобщи, че вече е подписал първия си важен документ като областен управител. Снощи в 21 часа се е наложило да изпрати военни части за локализиране на голям пожар в Харманлийско.

Новият губернатор получи от досегашния – Райна Йовчева сувенир във формата на сова. Йовчева сподели, че първоначално е имала идея да му подари ключ, с който да отключи всички врати, които досегашната управа не е успяла.

Депутатите и губернаторитеРумен Данев получи от Райна Йовчева и пълен отчет за изминалите 4 години. Със сигурност ще ми бъде полезен, каза Данев.

На встъпването в длъжност на новия областен управител присъстваха и четиримата депутати от ГЕРБ, избрани от хасковски район. Иван Петров съобщи, че заместник- губернаторите ще бъдат двама. Тепърва обаче предстои да бъде решено кои ще са те.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасково
хасково
17.08.2009 15:13 15:13

Поздравления!Знаем,че ще справиш ,защото те познаваме и ще те подкрепяме.

Back to top button