Регион

Шестима са ранени при катастрофи в Хасковско

Шестима са ранени при катастрофи в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, вчера сутринта на пътя Симеоновград – Константиново лек автомобил Фиат излезе от пътя и се удари в крайпътно дърво. 40-годишният водач от село Узунджово, който е без книжка е с контузия на мозъка и белия дроб, с опасност за живота. Неговият спътник на 30 г. е с охлузни рани. Причина за инцидента е несъобразена скорост.

Несъобразена с пътните условия скорост е причинила и инцидент предния ден в харманлийското село Изворово. 30-годишен любимчанин се е ударил в канавка, след като загубил управлението над Мерцедеса си. От удара е с фрактури на ключиците и на долната челюст, без опасност за живота.

Челен удар в село Конуш стана на 28 септември, припомня Haskovo.info. 68-годишен мъж от Варна е управлявал лек автомобил Хонда. На завой е загубил контрол и е навлязъл в насрещната лента за движение, при което се е ударил челно в лек автомобил Ауди, шофиран от 37-годишен хасковлия. И двамата водачи са без опасност за живота.

Без опасност за живота е 60-годишна пешеходка след пътно произшествие. На 27 септември в 11:20 часа на улица „Акация“ в Хасково е станал инцидент с лек автомобил Мерцедес, шофиран от 41-годишен хасковлия. При маневра на заден ход водачът е ударил пресичащата зад колата жена, която е с фрактура на дясната ръка и охлузване на десния крак.

През почивните дни в региона са арестувани двама пияни шофьори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button