Любопитно

Хаус парти от зори до здрач на басейна в Димитровград

Хаус парти на басейн ХимикСлед като на 1 август TUSOD-T разтърси с парти под наслов „Без дрога“ и 25 000 вата хаус-музика димитровградския парк „Марица“, това се случи и край единствения в града басейн- „Химик“. Електронната музика осигуриха DJ Paul & Ico Boev& Taylor. Трите димитровградски момчета се отказаха от хонорарите си за партито в парк „Марица“ и предпочетоха с парите да направят второ издание.

С венци от изкуствени цветя окичиха отбилите се край басейна в неделния ден деца от начално училище „Васил Левски“, към което е ди-джейската формация. Неделното хаус-парти с хавайски стайлинг- акцент започна от сутринта и продължи до 23 часа.

Хаус парти на басейн ХимикПавел Дяков (DJ Paul) разказа, че с Ico Boev и Taylor са решили, че вместо да вземат хонорари е по-добре да направят още едно лятно парти и така се случи това край басейна.

Всъщност, това е поредното хаус-парти в Града край Марица, набеден за Столица на чалгата. 11-часово денс парти, под надслов Dance Energy се проведе и на 27 март в спортна зала „Младост“ в Димитровград, когато VIP- гости бяха Sergio Fernandez (Испания) и Kobbe (САЩ). Родните диджеи – Balthazar, JackRock, Rossko и Dian, както и Deep Zone Project.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button