Регион

Шофьор с 3.62 промила алкохол рани мъж и жена при катастрофа

Пиян водач е ранил мъж и жена при катастрофа в тополовградското село Устрем, съобщават от полицията.

Вчера в 19:45 часа в управлението е получен сигнал за произшествие, станало в селото с лек автомобил Опел. 45-годишният му водач от Устрем при излизане от ляв завой е загубил контрол и е ударил паркиран товарен автомобил Фиат и впоследствие е наранил жена на 63 г. и мъж на 32 г., намиращи се в близост до колата си. Пътните полицаи са тествали шофьора, дрегерът отчел наличие на 3.62 промила алкохол в издишания въздух.

Пострадалите са откарани в МБАЛ Хасково, където е установено, че жената е със счупена дясна бедрена кост и счупен нос, а мъжът – с мозъчно сътресение. И двамата са без опасност за живота. Водачът е задържан до 24 часа.

Със същата мярка на задържане в хасковския арест е бил и 46-годишен водач от село Малево, заловен от униформените полицаи да управлява леката си кола „Фолксваген“ в село Клокотница след употреба на 2.26 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button