Хасково

Четвърта нова линейка пристига в Хасково

Четвърта нова модерна линейка пристига в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Центъра за спешна медицинска помощ.

Други 3 нови линейки пристигнаха в областния град през лятото. Дотогава линейките в Хасковска област бяха 23, като само в областния град – 5. Екипите преминаха инструктаж за работа с новите линейки.

Четвъртата линейка е по-модерна от останалите. Тя е 4х4 и ще бъде изпратена за обслужване на населението в община Ивайловград.

Днес от здравното министерство бяха раздадени ключовете на 25 линейки за Центрове за спешна медицинска помощ в страната. До края на годината ще бъдат доставени още 70.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БАЙ АХМЕД МАНАФА КАЗА !!!!
БАЙ АХМЕД МАНАФА КАЗА !!!!
03.10.2019 13:36 13:36

Дайте ги всички линейки на Стайко тъпото с голямата глава той да ги кара* Незнам с какви връзки Стайко тъпото е станал шофьор на линейка*Та той като такси постояно бъркаше адресите и така не ги научи !!!

Петър
Петър
03.10.2019 21:24 21:24

Вземете си оправете спешната помощ. Отвратително отношение към хората. Чакане с часове за преглед. Всички са за изгонване. По брутална бърза помощ няма никъде другаде. После защо ги бият.

Back to top button