Хасково

Избраха фирмите, които ще ремонтират спортни площадки на 3 хасковски училища за близо половин милион лева

Комисията по обществената поръчка за ремонт на спортни площадки на три училища в Хасково избра фирмите-изпълнителки, съобщават от общината.

Поръчката е разделена на три обособени позиции. Предвидени за ремонт са игрищата на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, ОУ „Христо Смирненски“ и СУ „Васил Левски“. „Арете строй“ ще ремонтира първите две, а „Еко традекс груп“ ще работи по двора на „Васил Левски“. След изтичането на срока за обжалване, предстои подписване на договори с изпълнителите.

Максималната стойност на обществената поръчка по обособена позиция №1 – Ремонт и реконструкция на съществуваща спортна площадка за футбол и баскетбол в двора на Езиковата гимназия не може да надвишава 161 875 лв. Ремонтът на площадката за волейбол и баскетбол в двора на „Христо Смирненски“ е на същата стойност, а този в двора на „Васил Левски“ е до 122 500 лв.

Парите са от общинския бюджет. Общият срок за изпълнение е от 70 до 90 календарни дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.10.2019 15:36 15:36

БЪЛГАРИЯ УМИРА. ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КУ- РВИ СИ ПРАВЯТ РЕКЛАМА ЗА ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ. И АКО ЗАБЕЛЯЗВАТЕ БЪЛГАРИ – ПОД ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ КОМЕНТИРА. ТОВА Е ЕВРОПЕДАЛ- ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ. И ПОСЛЕДНО. БЕЗ ЯКО ТРЕПАНЕ РОДИНАТА МИ НЯМА ДА ТРЪГНЕ ПО ПРАВИЯ ПЪТ. ТОВА ВРЕМЕ Е ВСЕ ПО -БЛИЗО.

Back to top button