Регион

Празникът на Димитровград – Празник на духови оркестри

Дни на ДимитровградПразничната програма по повод Деня на Димитровград тази година ще съвпадне с VІІ национални празници на духовите оркестри. Под патронажа на вицепрезидента на България Ангел Марин оркестрите на Димитровград, Добрич, Русе, Благоевград, Силистра, Велико Търново, Враца, Парник, Габрово и Ловеч ще забавляват жителите и гостите на община Димитровград в дните от 26 август до 6 септември.

Кулминацията на честванията ще е на 2 септември, когато е предвидено дефиле на оркестрите в три лъча до централна сцена и научна конференция на тема „Проблеми на духовите оркестри“.

В музикалната програмата по повод празника на Димитровград са включени още концерти на група P.I.F., Илка Александрова и Рок маратон с групите „Фанагория“, „Odd crew“, „Spider“ и „Grand Illusion“.

В празничната програма са включени и изложби, благотворителен базар и хепънинг под мотото „Тази земя е и моя“. Редица спортни прояви ще забавляват жителите и гостите на града на младостта – футбол на малки вратички, тенис за любители, плажен волейбол, скокове във вода, стрийт-баскетбол, шахмат и народни борби. За любителите на високите скорости организаторите от Община Димитровград са предвидили атрактивно каране на мотоциклети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.09.2009 10:57 10:57

dano puknete evreiska sgan prokajena vie i typiq vi semitski sait

Back to top button