Спорт

Адрияно стана шампион на Мастърс турнир

Хасковлията Адрияно Дженев спечели титлата при юношите на Мастърс турнира за най-добрите състезатели до 15-годишна възраст, съобщават от тенис клуб „Хасково“.

На финала Дженев победи Михаил Иванов от ТК „15:40“. Адрияно спечели титлата по категоричен начин. Хасковският талант взе решителната среща с резултат 6-1/6-0.

Хасковлията постигна чиста победа и на полуфинала. По пътя към мача за титлата Дженев се наложи над Никола Шнайдеров от ТК „Габрово“ с 6-4/6-1. В двубой за третото място Шнайдеров спечели срещу Симеон Латинчев от ТК „Виа Тенис Стар“с 5-7/6-1/ 7-5.

Състезанието се проведе на кортовете на ТК „Дема“ в София. В надпреварата участваха осемте най-добри български състезатели в отделните възрасти. Спонсорите осигуриха за състезанието награден фонд от 4 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button