6 коментара

    • Какво да завиждат бе ПАЧАНГА мръсна , турчеещ се ЧЕРВЕЙ , който е изпълзял от някоя ПОМИЙНА ЯМА , размножил се е и вегетира на социални помощи , дадени от едни подобни „гяури“ управляващи и съсипващи държавата от 2009 г. – погледнете вътре да не е дошъл Бате ви Бойко да ви агитира за партия ГРОБ да гласувате и ви носи кебапчета!!!!!!! Бог да пази БЪЛГАРИЯ !

  • Препоръчително е прокуратурата да издири и се самосезира срещу този Fuck bastards , който се крие под това име трябва да понесе цялата строгост на закона ако има държавност в България.Или може да се обиждат българите на гяур което всъщност значи неверник ? Или гяурите да им покажем къде живеят тези невъзпитани и мързеливи индивиди издържащи се от помощи и ТЕЛК.Държавата и разни финдации да спрат с подкрепата за тези маргинализирани идиоти.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...