Спорт

„Аида“ спечели нови медали, Даяна и Селина с успешен съдийски дебют

Състезателките на хасковския клуб „Аида“ с председател Яна Михайлова спечелиха сребърни и бронзови медали от 16-то Държавно отборно първенство по естетическа и групова гимнастика в София.

Сребърни медали спечели отборът във възраст 8 – 10 г. и бронзови в Международното класиране – Наталия Митева, Деница Анева, Роси Петрова, Маргарита Иванова, Василена Петрова, Ивет Иванова.

Аида

Сребърни медали за отбора и във възраст 12 – 14 г., който е в състав Хана Грозева, Антоанета Тонева, Теодора Ненова, Елис Шериф, Василена Иванова, Виктория Иванова.

Аида

Първенството ще се запомни и с това, че през двата състезателни дни съдийки бяха красивите шампионки на клуба Селина Тодорова и Даяна Михайлова.

От ръководството на „Аида“ са доволни от представянето на всички гимнастички, като поздравяват тези, които се явяват за пръв път на държавно първенство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button