Регион

Хванаха крадци на грозде с две коли край Поляново

Двама симеоновградчани са задържани за кражба на грозде, съобщават от полицията.

На 5 октомври на телефон 112 е получено съобщение от 41-годишен харманлиец, който заявил, че видял в лозето си в землището на харманлийското село Поляново хора с 2 коли, които му обират продукцията.

Веднага са изпратени полицаи, които установили, че в лозето има набрани 14 чувала, пълни с 550 кг. грозде. Задържани са двамата на 39 и 19 г. с колите им Ауди и Форд. Установено е, че в гроздобера са участвали и две жени на 33 и 37 г. и момче на 15 години.

16-годишен и двама младежи на 20 и 25 г. пък са заподозрени в извършването на кражба. Тримата проникнали в дом в село Георги Добрево и задигнали мъжки и дамски дрехи, мобилни телефони, таблет, 3 тъч екрана и 2 портфейла. След подадения сигнал от собственика на дома, двама от младежите са установени, а най-големият се издирва.

По горещи следи е задържана и 26-годишна жена, откраднала мобилен телефон. На 5 октомври в 18:50 часа 53-годишен димитровградчанин е подал сигнал за кражбата на телефона. Той обяснил, че го оставил без надзор на плота на заведение в града. След сигнала, жената от село Воден е установена и признала деянието си и е върнала телефона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Таня
Таня
07.10.2019 11:27 11:27

Научете се да пишете точно и вярно, уважаеми журналисти, не знам кое е точно селото, наречено Горно Добрево, но сигурно е Георги Добрево, тъй като такова с Долно в Хасковска област няма

Анонимен
Анонимен
07.10.2019 13:21 13:21

👨 Циганизацията е евро-атлантическа ценност N: 1

Back to top button